Mioara Costin și-a dat demisia. Cîțu a semnat decizia de eliberare din funcție

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mioara Costin, consiliera de la Cancelaria prim-ministrului care ar fi autoarea documentului cu antetul guvernului în care este prezentată strategia de comunicare politică a echipei lui Florin Cîțu pentru alegerile din PNL, și-a dat demisia. Premierul a semnat joi decizia de eliberare din funcție.

Decizia premierului Florin Cîțu de eliberare „la cerere” din funcția de consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului a Mioarei Costin a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

Presa a publicat un document cu antetul Guvernului, transmis în interiorul PNL, în care echipa lui Florin Cîțu stabilește „linii de comunicare” pentru liderii PNL.

Potrivit documentului, liderilor PNL care îl susțin pe Cîțu li se cere să iasă mai mult la tv, „inclusiv miniștrii care îl susțin pe premier”, relatează Digi24. De asemenea, echipa lui Cîțu cere informații despre tabăra Orban „pentru a le da în presă” și vorbește despre „diferența de clasă între team Orban și echipa câștigatoare”.

Florin Cîțu a negat autenticitatea documentului, chiar dacă poartă antetul guvernului, spunând că nu este un document semnat.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel