MINUNEA de la Paris: Un copil de doi ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 9

Narcis Popa |
Data publicării:

Un copil în vârstă de doi ani a supraviețuit unei căzături de la etajul 9 al unui bloc din cartierul Belleville din Paris, iar medicii au constatat ulterior că micuțul nu a suferit nicio fractură, potrivit Le Parisien.

Adam se afla, vineri, sub supravegherea medicilor de la serviciul de reanimare al spitalului de pediatrie Necker, din arondismentul al XV-lea.

Joi seară, în jurul orei 19.50, acesta se găsea singur în camera lui, s-a urcat pe o mobilă pentru a ajunge la o fereastră care era deschisă, de unde a căzut, de la o înălțime de aproximativ 30 de metri, potrivit părinților. Copilul a căzut într-o zonă cu arbori și boscheți, care i-au atenuat căderea și i-au salvat viața.

A fost transportat de urgență la spital cu pronostic rezervat, însă medicii au constatat că nu a suferit nicio fractură, iar, câteva ore mai târziu, aceștia îl monitorizau doar pentru eventuale dureri.

O sursă din poliția franceză a declarat pentru Le Parisien că băiețelul se simte "uimitor de bine. Este un miracol!".

Tot la Paris, în iulie 2015, un copil în vârstă de 12 ani a căzut de la etajul 13 al blocului în care locuia și a fost salvat de niște arbori.

Săptămâna aceasta, însă, un copil în vârstă de 9 ani nu a fost la fel de norocos. A căzut de la etajul 9 și nu a supraviețuit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel