Minoră, salvată de la înec de trecători. Bunica era la 15 metri distanță și spărgea semințe

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un copil a fost la un pas să se înece într-un lac din Chișinău, în timp ce bunica sa discuta cu o prietenă și spărgea semințe, la 15 metri distanță.

„Am ieșit să ne plimbăm împreună cu mama și Mihai pe lângă lacul de la Porțile orașului. La un moment dat, Mihai s-a oprit. Eu am văzut doi copii de 5 și 3 ani. Erau singurei, pe marginea lacului, așa că am hotărât să ne oprim și noi lângă ei ca să înțelegem cu cine sunt și să-i supraveghem. Fetița a mers cam vreo 15 metri spre bunica, apoi s-a întors fericită și i-a zis celui mic că bunica le-a permis să intre în apă, dar numai cu piciorușele. Lacul este adânc și are panou cu indicație “scăldatul este interzis”, a povestit o tânără, martor la eveniment, transmite Știri.md.

Odată ce a intrat în lac, fetița a dispărut sub apă. Atunci mama tinerei a sărit după copil, însă fără succes. „Mama, care a trăit pe malul Nistrului și l-a trecut înot de nenumărate ori, îmi spunea că se îneacă. Era îmbrăcată într-o scurtă groasă, eu strigam. Între timp bunicele își continuau discuția pe pătură fără niciun stres”, mai scrie tânăra.

Ulterior, un bărbat s-a oprit și a sărit în apă, reușind să scoată femeia și fetița. Ulterior, și alți oameni au venit în ajutor. „Știți când bunica a observat această situație? Când deja i-am scos pe toți la mal și era lume adunată. Bunica  a venit agale să vadă ce se întâmplă acolo. Știți ce a făcut prima dată când a ajuns lângă noi? A tras fetița de păr”, se mai arată în postarea tinerei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel