Minoră româncă, violată de un conațional: A pozat-o și a distribuit imaginile, apoi a șantajat o altă fetiță

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un ieșean a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că, timp de trei ani, a violat o fată de 15 ani, a pozat-o în ipostaze sexuale și a distribuit imaginile. Apoi, a amenințat fata cu distribuirea imaginilor, dacă nu reia legătura cu el. Bărbatul a mai avut o victimă, tot o fată de nici 15 ani.

Polițiștii din Iaşi și procurorii DIICOT au făcut o percheziţie la locuința unui bărbat de 39 de ani din Iaşi, bănuit de act sexual cu un minor, pornografie infantilă, viol și șantaj.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2017 – 2020, acesta ar fi determinat o fată să întrețină raporturi sexuale, deși știa că nu avea încă 15 ani. Ulterior, bărbatul ar fi determinat-o să realizeze fotografii și înregistrări video cu caracter compromițător, pe care le-ar fi distribuit către terțe persoane, prin intermediul unor sisteme informatice.

Totodată, bărbatul ar fi șantajat fata, în perioada ianuarie – august 2020, prin amenințarea cu distribuirea imaginilor și înregistrărilor video, constrângând-o astfel să reia legătura și să continue producerea de materiale compromițătoare.

De asemenea, în acest an, bărbatul ar fi constrâns o altă fată, tot minoră, să întrețină raporturi sexuale cu el, deși a știut că nici aceasta nu a împlinit 15 ani, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel