Minoră ROMÂNCĂ, RĂPITĂ de pe stradă de TREI tineri. Sunt cercetați în LIBERTATE

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O fată de 16 ani a fost răpită de pe stradă de trei tineri, care o pândeau din maşină, în timp ce mergeau încet pe şosea, lângă trotuar. La un moment dat, unul dintre ei a tras-o pe fată în maşină şi au demarat în trombă.

O minoră de 16 ani a fost răpită de 3 tineri care au oprit mașina lângă ea. După aproximativ 700m, aceştia au realizat că au răpit fata greșită și au lăsat-o să plece. Ulterior, polițiștii din Olănești au reținut un bărbat în vârstă de 35 ani, iar alți doi tineri sunt cercetați în libertate, informează realitateavalceana.ro.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Olănești au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat, de 35 de ani, din Păușești Măglași pentru comiterea infracțiunii de lipsire ilegală de libertate a unei tinere de 16 ani, din Schitu Golești, județul Argeș, care locuia fără forme legale în Bunești. În același dosar mai sunt cercetați alți doi tineri, cu vârste de 20 de ani. În urma cercetărilor efectuate rezultă că, în data de 28 august a.c., bărbatul în cauză, împreună cu alți doi tineri, au oprit autoturismul cu care se deplasau lângă minoră, în timp ce se afla pe raza comunei Păușești Măglași, au urcat-o forțat în mașină și s-au deplasat aproximativ 700 de metri înspre satul Cheii, când aceștia au realizat că au confundat persoana și au lăsat-o să plece. În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bărbatul de 35 de ani, cei doi tineri sunt cercetați în libertate”, confirmă şi poliţiştii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel