Minora româncă, dispărută de trei zile, a fost găsită. Denisa a plecat să refacă un traseu din povestea "Pisicile Războinice"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Minora româncă, dispărută de trei zile, a fost găsită. Denisa a plecat să refacă un traseu din povestea Pisicile Războinice
Minora româncă, dispărută de trei zile, a fost găsită. Denisa a plecat să refacă un traseu din povestea Pisicile Războinice

Minora româncă, care a dispărut  în dimineaţa zilei de 1 martie, a fost găsită. Denisa a plecat să refacă un traseu din povestea "Pisicile Războinice".

Adolescenta a luat de acasă suma de 200 de lei şi le-a lăsat rudelor o scrisoare.

Potrivit scrisorii, copila de 14 ani ar fi plecat într-o pădure de lângă Mahmudia, judeţul Tulcea, să refacă un traseu pe care l-a citit în cărţile "Pisicile Războinice", de care este pasionată.

Timp de patru zile, copila nu a mai dat niciun semn de viaţă, iar familia a apelat la ajutorul Poliţiei pentru a o găsi pe Denisa.

Poliţiştii au dat-o în urmărire naţională şi au cerut tuturor celor care ar putea să se întâlnească cu ea să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Citeşte şi: O adolescentă româncă, dispărută de trei zile de acasă. Copila a lăsat indicii că ar urma o poveste dintr-o carte

În această dimineaţă, Denisa a fost găsită. Poliţiştii au anunţat că fetiţa din Mahmudia a fost identificată într-o gară din Timişoara. Copila este bine, sănătoasă şi va fi dusă acasă, în Mahmudia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel