Minoră, rănită la școală, transportată cu un elipcoper SMURD la Târgu Mureș

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Doi români și-au pierdut viața într-un accident rutier. A treia victimă, preluată de un elicopter SMURD
Doi români și-au pierdut viața într-un accident rutier. A treia victimă, preluată de un elicopter SMURD

O fetiță de 11 ani din Sângiorz Băi, care a suferit răni la cap, în urma unui accident la școală, a fost transportată cu cu un elipcoper SMURD la Târgu Mureș. Fetița s-a lovit după ce a fost împinsă la școală de un alt elev. Din fericitre, minora este în stare stabilă.

„În urmă cu puțin timp, elicopterul SMURD de la Punctul de Operare Aeromedical Jibou a intervenit de urgență în localitatea Sângiorz Băi, pentru salvarea unei fetițe în vârstă de 11 ani, aflată în stare gravă. Fetița a suferit un traumatism cranio-cerebral și pierderea stării de conștiență în urma producerii unui accident la școală.

Având în vedere necesitatea intervenției rapide cauzată de afecțiunile copilului, a fost direcționat echipajul elicopterului SMURD de la Jibou, care a intervenit prompt și a transferat, monitorizat și asistat copilul până la predarea către medicii de la UPU-SMURD Târgu Mureș. În aceste momente, copilul se află în state stabilă, primind asistența medicală necesară”, se arată într-un comunicat de la Inspectoratul general de Aviație. Incidentul s-ar fi produs în urma unui conflict cu un elev mai mare, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

„Din primele verificări, s-a stabilit faptul că, în pauza dintre cursuri, un minor de 14 ani domiciliat în Sângeorz-Băi, în urma unui conflict verbal, ar fi agresat fizic o minoră în vârstă de 11 ani din Ciceu Mihăieşti. În urma agresiunii, victima ar fi căzut pe coridorul şcolii, rămânând inconştientă”, a precizat IPJ Bistrița Năsăud într-un comunicat citat de Agerpres. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel