Înarmat cu un pistol, un adolescent din Cisnădie a amenințat o elevă sub ochii profesoarei și ai colegilor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți

Un adolescent, fost elev, a intrat într-o școală din Cisnădie și a amenințat-o cu un pistol de tip airsoft  pe o fostă colegă cu care avea niște neînțelegeri mai vechi.

Scena s-a întâmplat chiar sub ochii profesoarei de matematică, care a încercat să-l calmeze pe agresor. Tânărul a fost reținut de polițiști iar acum se află sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Băiatul în vârstă de18 ani s-a transferat de la Liceul Gustav Ghundish din Cisnădie la o școală din Sibiu.  

Acesta a venit în vizită la fostul său liceu și le-a spus celor cu care s-a întâlnit pe coridor că vrea să se consulte cu foștii colegi despre o temă pe care o avea în pregătire. ”La  08:30, elevii de gimnaziu urmau să vină la școală. Un fost elev a venit să-și viziteze foștii elevi de clasă. (...)  Mecanicul care are și atribuții de pază l-a întrebat ce face, cum e, băiatul era liniștit, nu prezenta semne de agitație. A spus că asteaptă colegul respectiv, a intrat în curtea școlii, s-a întâlnit și cu profesorul de istorie. L-a întrebat ce mai face, și a spus că vine să-și viziteze fosta clasă. Nu a fost cazul să luăm măsuri pentru că nu era agresiv”, a declarat Gabriela Dietrich, directorul școlii Gustav Gundish Cisnădie, relatează antena3.ro.

”A intrat la ora de matematică și a început să amenințe o elevă aflată la tablă că, dacă nu-i arată acele mesaje,  o așteaptă cu ăsta, și i-a arătat pistolul. Elevii s-au speriat. I-au cerut să plece din clasă, a ieșit, și profesoara urgent a venit și a anunțat  poliția. Am aflat că a fost găsit acasă, pistolul a fost aruncat în apă”, a mai spus directorul școlii. După ce profesorii au sunat la 112, polițiștii au plecat pe urmele tânărului. El a fost găsit acasă și a fost reținut. Profesorii și foștii colegi spun că băiatul era cunoscut ca fiind neprietenos, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care s-a mutat de la școală. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel