Minoră de 12 ani, agresată de patru adolescente în Gorj. Victima a fost trântită joi și trasă de păr

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
masina_politiei_minora_batuta
masina_politiei_minora_batuta

O fată în vârstă de 12 ani din Gorj a fost agresată, zilele trecute, de alte patru adolescente. Victima a fost lovită cu palmele şi trasă de păr în mod repetat. Mai mult, fata este aruncată pe jos şi umilită.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de două dintre minore. În urma investigaţiilor, polițiștii au stabilit că la data de 10 mai a.c., in timp ce o minora de 12 ani, din comuna Jupanesti se afla pe Aleea Unirii din Târgu Jiu (in zona Complexului Comercial Gârdu), a fost agresată şi ameninţată cu acte de violenţă de patru minore cu vârste cuprinse între 15 si 17 ani,  din comuna Săulesti, Jupanesti, respectiv orasul Ţicleni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi lovire sau alte violenţe, în care se continuă cercetările pentru stabilirea imprejurarilor în care a avut loc fapta, transmite adevarul.ro

"Politistii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore si au introdus in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj două minore de 17 ani, din comuna Saulesti si oraşul Ticeleni, iar celelalte doua minore urmează să fie examinate in vederea stabilirii discernământului“, au transmi reprezentanţii Poliţiei Gorj.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel