Ministerul Public, STUDIU: Topul CRIMINALILOR din România, după... ZODII

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
freepik.com
freepik.com

Ministerul Public a publicat pe site-ul oficial un studiu criminologic privind infracțiunile de omor în perioada 2011 - 2015, în care sunt analizați inculpații printr-o serie de criterii, printre care și zodia acestora.

În cadrul studiului criminologic privind infracțiunile de omor (simplu și calificat) și de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte ce au făcut obiectul trimiterilor în judecată în perioada anilor 2011-2015, este analizat numărul inculpaților în funcție de zodie, pentru a vedea dacă sunt diferențe între zodii.

În perioada 2011 - 2015, cei mai mulți suspecți crimă sunt din rândul Berbecilor, în vreme ce Capricornii sunt zodia cu cel mai mic număr de acuzații. Potrivit studiului, între zodiile inculpaților există diferențe minore. În fiecare semn astral s-au înregistrat peste 100 de inculpați.

În continuare, studiul analizează și situația victimelor, pentru a vedea dacă inculpații au avut tendința să se îndrepte spre o anumită zodie. La acest capitol, cea mai „ghinionistă" zodie a fost Leul, cu 213 victime. La polul opus, Săgetătorii sunt zodia cu cel mai mic număr de victime, 129. Nici între zodiile inculpaților nu există diferențe majore.

Studiul, publicat în 2018, a fost realizat de Gheorghe Ivan și Mihaela Maxim, ambii fiind procurori la Înalta Curte de Casație și Justiție, Serviciul de documentare și statistică judiciară, informează Știrile PRO TV.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel