Mihai Şora, la secţia de votare la 104 ani: "Fă-ți această bucurie-datorie acum, ca să nu ai a ieși pe străzi, în toiul iernii, să protestezi"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Filozoful şi eseistul timişorean Mihai Şora a votat la 104 ani și îi îndeamnă pe români să își facă această „bucurie-datorie acum, ca să nu ai a ieși pe străzi, în toiul iernii, să protestezi împotriva nelegiuirilor unor politicieni pe care nu i-ai ales tu”.

Filozoful şi eseistul timişorean Mihai Şora a spus pe Facebook, duminică dimineața, că a votat „cu încredere și speranță, cu gândul la țara mea și la viitorul oamenilor ei”.

El a postat pe rețeaua de socializare și o fotografie în care se vede că ștampila cu „Votat” este așezată „cu susul în jos”.

„Dragi prieteni, constat că, de data aceasta, rotocolul cu „Votat“ stă cocoțat cu susul în jos, făcând notă discordantă printre toate celelalte. Ceea ce nu poate fi decât un semn bun, dacă ne gândim cum au mers lucrurile în țara noastră până astăzi. Răcit-cobză sau cu un picior scrântit (#metoo), pe bicicletă ori patine cu rotile, în zori de zi ori la amiază, dacă ai 18 ani sau 100+, mergi la vot, om bun. Fă-ți această bucurie-datorie acum, ca să nu ai a ieși pe străzi, în toiul iernii, să protestezi împotriva nelegiuirilor unor politicieni pe care nu i-ai ales tu”, a scris Mihai Șora pe Facebook.

Filozoful Mihai Şora a împlinit în luna noiembrie 104 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel