Micutzu, mesaj ironic către Nicușor Dan despre îngrijirea copacilor din București: „Chiar o treabă bună!”  VIDEO

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Micutzu, mesaj ironic către Nicușor Dan despre îngrijirea copacilor din București: „Chiar o treabă bună!”  VIDEO / Foto: Unsplash
Micutzu, mesaj ironic către Nicușor Dan despre îngrijirea copacilor din București: „Chiar o treabă bună!”  VIDEO / Foto: Unsplash

Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu a postat pe internet o filmare de pe trotuarul unei străzi din București, aceasta fiindu-i dedicată primarului capitalei. Comediantul i-a mulțumit lui Nicușor Dan, în mod ironic, pentru arborii „frumoși tăiați” din București.

Micutzu se afla cu treabă prin București, când, deranjat de crengile copacilor neglijați din capitală, s-a filmat, transmițându-i un mesaj ironic, primarului Nicușor Dan.

Vedeta l-a ironizat pe Nicușor Dan, în timp ce se chinuia să meargă pe trotuar printre crengile copacilor care era un adevărat obstacol pentru trecători din cauză neglijenței primarului pentru toaletarea arborilor din București.

Micutzu nu este la prima plângere pe care o face „domnului primar”, acesta reamintindu-i chiar în această filmare. 

„Băi, știu că am spus de gunoaie, dar măcar în București copacii sunt toaletați. Trebuie…și asta apreciez foarte mult. Felicitări, Nicușor Dan! Chiar o treabă bună!”, spune Micutzu, vineri, într-un video postat pe pagina de Facebook.

Mesajul direct a devenit viral pe internet, după ce în mod ironic, comediantul l-a felicitat pe Nicușor Dan pentru toaletarea arborilor din București. 

În prezent, Capitala nu excelează nici la capitolul „toaletarea arborilor”, conform B365.

 

 

Doar toaletările justificate sunt aprobate pe Nicușor Dan

 

Nu este necunoscut faptul că București este un oraș destul de periculos când vine vorba de copaci neîngrijiți la timp. Nici cu o lună în urmă, un arbore înalt de peste 10 metri s-a rupt de la rădăcină, a căzut peste un loc de joacă şi a distrus toboganele şi un chioşc din Parcul Cişmigiu, parc aflat chiar lângă sediul Primăriei Municipiului București.

Copacul aflat în cădere, a provocat daune atât parcului de copii, cât și unor cabluri de electricitate, pe care le-a rupt. Din fericire, niciun copil nu a fost rănit în acest incident. 

Nicușor Dan a fost acuzat în repetate rânduri că refuză de aproape doi ani de zile să semneze avizele de defrișare, conform unor directori din ADP (Administrația Domeniului Public), care aruncă vina pe Primarul General al Capitalei. Însă, Nicușor Dan spune că aprobă doar toaletările pentru copaci care sunt justificate.

„Am aprobat în ultimele săptămâni doar toaletările corect justificate și am respins sute de toaletări, pe care le-am considerat neîntemeiate. Politica de toaletări agresive, practicată în București pe perioada precedentelor administrații, a generat rezultate grave pentru mediu”, a declarat Nicuşor Dan pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel