Microbuz sosit din Turcia, oprit la Vama Veche. Poliţişti au descoperit un adevărat depozit

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

 În data de 14.11.2020, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz înmatriculat în România, un cetățean român în vârstă de 27 de ani.

Microbuz sosit din Turcia, oprit la Vama Veche. Poliţişti au descoperit un adevărat depozit 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, în microbuzul sosit din Turcia, mai multe bunuri, care erau, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit printre bagajele personale 187 articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și de marochinărie. De asemenea, au mai fost descoperite, în locuri special create în caroseria vehiculului, mai multe pungi ce conțineau 201 flacoane parfum. Toate bunurile purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. 

Persoana în cauză a declarat că a achiziționat bunurile din Turcia și nu deține documente legale pentru acestea. Produsele, în valoare de aproximativ 302.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel