Microbuz plin cu români, blocat în Italia. Șoferul trimis direct la închisoare, pasagerii lăsați cu bagajele în drum

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Microbuz românesc blocat în Italia
Microbuz românesc blocat în Italia

Polițiștii italieni au oprit în trafic un microbuz plin cu români. După ce au făcut câteva verificări, oamenii legii au blocat complet deplasarea autovehicului și l-au arestat pe șoferul român. 

Un șofer român în vârstă de 31 de ani a fost arestat de polițiștii din Gorizia (Friuli–Venezia Giulia) zilele trecute după ce a fost oprit în trafic la volanul unui microbuz cu care transporta nouă pasageri români.

După verificarea datelor tânărului, oamenii legii au constatat că acesta avea emis pe numele său un mandat de arestare.

"Bărbatul călătorea la bordul unui microbuz înmatriculat în România, împreună cu nouă conaționali, pe tronsonul de autostradă A34, spre granița italo-slovenă. Oprit de personalul Secției de Poliție Rutieră Gorizia, în apropierea ieșirii de pe autostradă spre Villesse, în cadrul procedurilor de identificare a reieșit că este destinatarul unui mandat internațional de arestare emis de autoritățile române", potrivit unui comunicat de presă publicat joi, 13 aprilie 2023, pe site-ul oficial al Polizia di Stato

Românul trebuie să stea la închisoare doi ani și două luni

 

Conform celor relatate în comunicat, șoferul român, și rezident în provincia italiană Pavia, era căutat de autoritățile din țara noastră pentru a ispăși o pedeapsă cu închisoarea de doi ani și două luni pentru infracțiuni în trafic.

Mai exact, el fusese condamnat definitiv în România pentru conducerea unui autovehicul fără permis și în stare de ebrietate.

În plus, șoferul român a fost sancționat și administrativ de polițiștii din Gorizia pentru că transporta cu microbuzul mai mulți pasageri decât este prevăzut în certificatul de înmatriculare al autovehiculului.

"Tânărul de 31 de ani a fost arestat și dus la închisoarea din Gorizia, unde va rămâne la dispoziția autorităților judiciare”, au mai transmis polițiștii italieni.

 

----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel