Microbuz făcut praf într-un stâlp: 14 victime. Șoferul, de negăsit după ce a fugit de la locul accidentului

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

14 pasageri dintr-un microbuz au fost răniți după ce șoferul a intrat cu autovehiculul direct în stâlp. Bărbatul a fugit de la locul accidentului și este încă de negăsit.

Accidentul de microbuz s-a petrecut aseară în orașul ucrainean Zaporojie. Microbuzului nr. 81 a lovit stâlpul și 14 pasageri au fost răniți în urma impactului.

Potrivit martorilor oculari ai incidentului, șoferul microbuzului care a intrat în accident nu a părăsit imediat locul, a fugit după ce a primit câteva instrucțiuni prin telefon, informează vesti-ua.net.

Identitatea șoferului a fost stabilită; s-a dovedit a fi Nikolai P., în vârstă de 33 de ani, care fusese deja implicat într-un alt accident în timp ce lucra pe același traseu. În noiembrie 2018, microbuzul nr. 81 sub controlul său a lovit un biciclist. S-a dovedit că, în momentul accidentului, șoferul se afla sub influența drogurilor.

La inspectarea microbuzului, oamenii legii au găsit mai multe sticle de bere goale în buzunarele ușii, așa că nu exclud că șoferul a fost beat în timpul accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel