Microbuz cu ROMÂNI, spulberat de un TIR (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură video news.ro
Sursa foto: captură video news.ro

Patru persoane au fost rănite, joi, într-un accident produs pe DN 19, în judeţul Satu Mare, după ce un TIR a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un microbuz cu pasageri, anunță news.ro.

Accidentul a avut loc pe DN 19, între localitatea Moftinu Mic şi municipiul Carei.

Poliţiştii au stabilit că un şofer de 40 de ani, din judetul Bistriţa-Năsăud, care conducea un ansamblu tractor şi remorca, a ajuns pe contrasens, în urma unei defecţiuni a unui disc de frânare de la capul tractor, au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Satu Mare.

Astfel, camionul s-a ciocnit cu un microbuz care circula regulamentar din sens opus. De asemenea, în accident a fost implicat şi un autoturism, care circula în spatele microbuzului şi care a ajuns pe acostament după ce şoferul a încercat să evite impactul. Autototurismul a suferit avarii, dar nimeni nu a fost rănit.

În urma accidentului, patru persoane din microbuz au fost rănite: şoferul microbuzului, în vârstă de 42 de ani, şi trei pasageri de 39, 43 şi 45 de ani.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, una dintre victime - şoferul microbuzului - a rămas încarcerată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel