Microbuz cu români, sechestrat în Italia

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Autocar turiști
Autocar turiști

Un microbuz românesc a fost oprit și imobilizat de poliția italiană după un control de rutină. Se pare că șoferul nu deține nici un fel de autorizație pentru transportul de persoane. 

O patrulă motorizată a oprit în Veneția, pe șoseaua de centură Mestre, un microbuz înmatriculat în România, care venea de la Roma și se îndrepta spre România.

La bordul vehiculului erau 9 persoane. Microbuzul avea și remorcă în care erau încărcate diferite bagaje. Conducătorul auto, un român, care a încercat fără succes să justifice prezența la bord a pasagerilor ca fiind rude de-ale sale, va trebui să plătească o amendă de 4130 de euro pentru transport de persoane în mod neautorizat. 

Poliția locală precizează că operațiunile de control continuă să combată transportul abuziv de persoane către și dinspre țările de est, care înregistrează o creștere majoră în timpul lunilor de vară.

Camionul și remorca sa au fost supuse unui sechestru administrativ pentru o perioadă de trei luni. Pasagerii au fost nevoiți să-și caute un alt mijloc de transport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel