Microbuz cu români, răsturnat lângă Sibiu. Șapte persoane rănite; şoferul era băut

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Şapte persoane au fost rănite luni dimineaţa, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat între localităţile Cornăţel şi Daia.

UPDATE: În urma accidentului a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru extragerea din autoturism a patru persoane. Celelalte trei persoane care se aflau în microbuz în momentul accidentului s-au autoevacuat, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan. 'Echipajele de salvatori au acordat îngrijiri medicale pentru cele 7 persoane implicate în accident. Toate persoanele au fost transportate la UPU Sibiu: 6 persoane erau conştiente şi aveau multiple traumatisme, o persoană inconştientă, aceasta fiind intubată la faţa locului; 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 65 de ani politraumatizaţi au fost transportaţi de echipajele SMURD. Două persoane au fost preluate de echipajele SAJ', a explicat Andreea Ştefan. Echipajele de la Ambulanţă au transportat la UPU Sibiu doi bărbaţi, de 45, respectiv 65 de ani, cu mai multe traumatisme.

Potrivit IPJ Sibiu, şoferul microbuzului avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

'Poliţiştii rutieri intervin la un accident rutier produs pe DJ 106, între localităţile Cornăţel şi Daia. Din primele cercetări rezultă faptul că, în timp ce conducea un microbuz transport persoane, în care se aflau 6 pasageri adulţi, pe un tronson în curbă la dreapta, spre municipiul Sibiu, un bărbat a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă în partea stângă a sensului de deplasare. În urma evenimentului a rezultat rănirea tuturor celor 7 ocupanţi ai microbuzului.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat', precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Microbuz cu români, răsturnat lângă Sibiu. Șapte persoane rănite; şoferul era băut

 

În zonă se circulă îngreunat, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului. 

Și pompierii militari sibieni s-au mobilizat cu următoarele forțe la locul intervenției: 3 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, ATPMV, autospecială descarcerare, autospecială de stingere, 2 echipaje SAJ.

Echipajele SAJ au transportat la UPU Sibiu doua victime, bărbați ,de 45 și 65 ani .Ambele victime au prezentat politraumatisme prin accident rutier,suspiciune de fractura membru inferior la primul și traumatism de sold la al doilea.

În zonă se circulă îngreunat, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel