Microbuz cu 19 copii, implicat într-un accident grav. Cel puțin patru răniți. A fost activat Planul roşu de intervenţie

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un microbuz școlar în care se aflau 19 elevi a fost implicat într-un accident rutier, luni, pe raza localității Drăgănești, județul Prahova. Autoritățile sunt în alertă și au trimis către locul accidentului mai multe autospeciale de prim ajutor.

În microbuzul şcolar se aflau 19 elevi. Acesta a fost implicat, luni, 15 noiembrie, într-un accident rutier în zona localităţii Drăgăneşti, autorităţile declanşând Planul roşu de intervenţie, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova

Potrivit autorităților, la fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de descarcerare, informează Mediafax.

Din primele informații, se pare că patru elevi sunt răniți, dar conștienți. Un autoturism ar fi intrat pe contrasens și a izbit din plin microbuzul în care se aflau elevii.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de descarcerare. Au fost trimise și 10 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ.

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel