Microbuz bulgăresc, oprit la intrare în România. Ce au găsit oamenii legii în roata de rezervă. Șoferul a negat totul 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
tigari_ascunse_roata_rezerva_frontiera
tigari_ascunse_roata_rezerva_frontiera

Un microbuz, înmatriculat în Bulgaria, care urma să ajungă în Belgia, a fost fost oprit la puctul de ttrecere Giurgiulești-Galați, pe sensul de intrare în România.

În urma unei intervenții comune a vameșilor români și moldoveni, de la punctul de trecere Giurgiulești-Galați, în roata de rezervă a unui microbuzuluiu, oamenii legii au găsit 199 de pachete de țigări cu timbru de acciz al Republicii Moldova.

Urmare a verificării cu ajutorul dispozitivului special Baster, echipa comună de control a semnalat o densitate necorespunzătoare a anvelopei de la roata de rezervă, iar la decuparea unei porțiuni de cauciuc s-a depistat că interiorul acesteia era ticsit cu pachete de țigări, marca Malboro.

Luat la întrebări, conducătorul auto în vârstă de 50 de ani a spus că nu cunoștea despre cele depistate, deoarece mijlocul de transport nu-i aparține. Autoturismul a fost indisponibilizat până la luarea unei decizii.  Produsele de tutungerie au fost ridicate, iar conform competențelor, cercetările sunt continuate de către Serviciul Vamal al Republicii Moldova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel