Michèle Laroque, celebra actriță de origine română, la un pas să fie răpită în România: „Este cel mai rău coșmar. Au vrut să mă ia ostatică”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Michèle Laroque, celebra actriță de origine română, la un pas să fie răpită în România: „Este cel mai rău coșmar. Au vrut să mă ia ostatică”
Michèle Laroque, celebra actriță de origine română, la un pas să fie răpită în România: „Este cel mai rău coșmar. Au vrut să mă ia ostatică”

Michèle Laroque este actriță, regizor, producător, scriitor și umorist francez. Un lucru mai puțin cunoscut este că vedeta are origini românești. Mama ei, Doina Trandabur a fost o violonistă și dansatoare româncă, fugită din România în timpul regimului comunist. Michèle Laroque a povestit recent o întâmplare traumatizantă: cum a fost la un pas de a fi răpită în România.

Michèle Laroque trăiește într-adevăr un adevărat coșmar după ce a fost la un pas să fie răpită. Încrezătoare în timpul unui interviu, ea și-a exprimat trauma cauzată de acest lucru. Marele regizor în vârstă de 62 de ani susține că a fost vizată de o tentativă de răpire. În timpul unui interviu cu Le Parisien, vedeta cu origini românești dezvăluie consecințele pe care i le-a lăsat acest calvar teribil.

 

Michèle Laroque a vorbit despre o tragedie pe care a avut-o în România

 

Michèle Laroque nu prea are nevoie să fie prezentată, având în vedere notorietatea ei. Actriță, regizoare, scenaristă și umoristă, putem spune într-adevăr că Michèle Laroque este o adevărată vedetă. În prezent, vedeta cu origini românești promovează filmul „Joyeuse retirement 2” de Fabrice Bracq. Și în timpul acestui turneu ea a profitat de ocazie pentru a împărtăși vechii ei demoni.

În timpul mărturisirii sale, Michèle Laroque a vorbit despre o tragedie pe care a avut-o cu ceva timp în urmă. Într-adevăr, cea născută la Nisa se confruntase cu un calvar care a marcat-o pentru totdeauna. Michèle Laroque a evocat drama care a scos la iveală o traumă pe care o avusese încă din copilărie.

Michèle Laroque nu a avut o copilărie normală. Din cauza originilor sale românești, a întâmpinat unele dificultăți. În copilărie, a locuit cu tatăl ei în România. Dar, conform explicațiilor neclare pe care le-a dat, tocmai în această perioadă a fost aproape răpită. Într-adevăr, ar fi căzut pe mâna serviciilor secrete locale, care o căutau pe mama ei, dansatoarea Doina Trandabur. Securitatea, poliția politică secretă a României în perioada comunistă, apelase la ea pentru răspunsuri despre mama ei. Fiind încă doar un copil, Michèle Laroque a trăit foarte rău în această perioadă a vieții ei. „Este cel mai rău coșmar al unui copil, nu-i așa? Cineva să intre pe fereastră în miezul nopții. Și am trăit asta. Am țipat imediat și deodată a ezitat și a plecat”, explică vedeta, evocând trauma vieții ei.

„A fost o metodă de a mă lua ostatică și de a o face pe mama să se întoarcă, care ar fi trebuit să spună că îi era dor de țara ei”. Un episod traumatizant pe care Michèle Laroque îl rezumă astfel: „Cel mai mare coșmar”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel