Mhai Bendeac, mesaj pentru familia lui Arșinel, la moartea artistului. Au fost implicați în numeroase scandaluri

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Bendeac, la un pas de moarte: „Îi datorez viața, că tu ai vrut să mă omori lânga sfânta biserică”
Mihai Bendeac, la un pas de moarte: „Îi datorez viața, că tu ai vrut să mă omori lânga sfânta biserică”

Mihai Bendeac a fost surprins în Centrul Vechi, București, de o echipă de jurnaliști care au vrut să afle care este părerea lui despre moartea celebrului actor, Alexandru Arșinel, după ce între cei doi au existat mai multe conflicte de-a lungul timpului. Răspunsul comediantului este neașteptat.

Mihai Bendeac a aflat de moartea lui Alexandru Arșinel, în această seară, chiar în timp ce juca pe scena Teatrului de Comedie din București. La scurt timp după ce s-a încheiat spectacolul, Mihai Bendeac a fost surprins de CANCAN.ro care i-a luat primele declarații despre moartea lui regretatului actor.

Alexandru Arșinel nu a fost în relații bune cu Bendeac, și de multe ori și-a făcut publică antipatia față de el. Cei doi au avut în repetate rânduri conflicte și schimburi de replici dure, însă pentru Mihai Bendeac, toată dușmănia pare că s-a încheiat odată cu încetarea din viață a actorului.

 

Ce mesaj a transmis Bendeac pentru familia regretatului Alexandru Arșinel

 

Mihai Bendeac a explicat, în primul rând, că nu și-ar putea da cu părerea despre moarte nimănui, acesta considerând că este o întrebare mult prea filozofică, nepotrivită pentru Centrul Vechi. Însă, actorul a clarificat că între ei a fost doar o sinceritate brută de moment.

”Nu le-am considerat niște atacuri. L-am simțit sincer, iar eu am simțit să-i răspund așa. De mult timp am considerat că totul s-a încheiat. Nu l-am cunoscut niciodată personal pe Alexandru Arșinel și nici pe Stela Popescu. Transmit condoleanțe familiei”, a spus Mihai Bendeac, adăugând că nu el ar trebui întrebat, ci persoane care s-au cunoscut cu actorul despre decesul lui, conform CANCAN.RO.

 

Alexandru Arșinel a părăsit definitiv scena vieții la vârsta de 83 de ani

 

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani. Familia sa a făcut anunțul joi seară, lăsând îndurerați prieteni, colegi și fani de-ai actorului.

Arșinel fusese recent internat într-un centru specializat de îngrijiri paliative, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid. Chiar angajaţii centrului au fost cei care au solicitat ca Alexandru Arşinel să fie transferat la spital pentru a putea primi îngrijiri medicale de specialitate.

Alexandru Arşinel s-a confruntat, în ultimii ani, cu numeroase probleme serioase de sănătate.

Actorul în vârstă de 83 de ani a fost adus la spital în urmă cu câteva zile de unul dintre fiii săi. Alexandru Arşinel a fost internat la Spitalul Universitar din Capitală, din cauza unor escare specifice celor care stau mult la pat, nefiind vorba despre o agravare a afecţiunii sale de fond, fiind internat în secţia de chirurgie plastică a unităţii sanitare, pentru îngrijirea rănilor de la nivelul pielii.

 

Alexandru Arșinel avea probleme de sănătate de mai mulți ani

 

„Nu este vorba despre o agravare a bolii de fond, ci doar despre aceste complicaţii la nivelul pielii”, au precizat la acel moment sursele citate, adăugând că actorul va mai rămâne în spital pentru îngrijiri.

Luna trecută, actorul a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate. Anul trecut a fost operat pe inimă iar în urmă cu 9 ani a făcut un transplant renal. Are de asemenea diabet zaharat şi probleme legate de tensiunea arterială.

Amintim că Arșinel avea montat, încă din 2017, în urma bolii sale cardiace, intensificată și de alte probleme de sănătate, un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii, una dintre arterele mari din zona cardiacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel