Mesajul „Puie Monta”, la o grădiniță din București. Cîmpeanu și Negoiță, amuzați: „Un Lego foarte inspirat!” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Mesajul „Puie Monta”, la o grădiniță din București. Cîmpeanu și Negoiță, amuzați: „Un Lego foarte inspirat!” - VIDEO
Mesajul „Puie Monta”, la o grădiniță din București. Cîmpeanu și Negoiță, amuzați: „Un Lego foarte inspirat!” - VIDEO

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și primarul Sectorului 3 din Capitală, Robert Negoiță, s-au amuzat copios luni la vederea unui mesaj trivial afișat în interiorul unei grădinițe pe care au inaugurat-o.

Imaginile filmate de Octav Ganea (InquamPhotos) îi arată pe cei doi demnitari râzând în timp ce descoperă că un lego uriaș dintr-o cameră a grădiniței avea mesajul „PUIE MONTA”, cu referire la fostul premier Victor Ponta, relatează G4Media.ro.

„Cine a aranjat Lego ăsta? Foarte inspirat”, a spus Robert Negoiță, care a și început să fotografieze mesajul.

„N-ați văzut ce scrie pe primele două rânduri?”, i-a întrebat pe ziariștii prezenți și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

De notat că ambii demnitari au avut relații politice strânse cu Victor Ponta. Sorin Cîmpeanu a fost membru de frunte al Pro România și a fost ministru al Educației în guvernul Ponta, în timp ce Negoiță a fost sprijinit constant de Ponta în alegerile pentru primăria Sectorului 3.

 

 

Sorin Cîmpeanu: În urma dezbaterilor s-au reţinut multe propuneri de îmbunătăţire privind legile educaţiei

 

Dezbaterile privind legile educaţiei se vor încheia miercuri, anunţă ministrul Sorin Cîmpeanu, care menţionează că în urma celor 75 de întâlniri s-au reţinut "foarte multe propuneri de îmbunătăţire".

„Urmează ca miercuri, la ora 20.00, să încheiem această dezbatere, care este cea mai lungă dezbatere pe marginea unei legi şi care a beneficiat de 75 de întâlniri - vor fi până miercuri - din care s-au reţinut foarte multe propuneri de îmbunătăţire. Unele dintre ele se referă şi la educaţia timpurie integrată, din perspectiva creşelor integrate cu grădiniţe”, a spus ministrul Educaţiei, prezent la inaugurarea unei grădiniţe din Sectorul 3.

Pe de altă parte, Cîmpeanu a remarcat că există critici atât în cazul în care ţine cont de propunerile formulate în cadrul dezbaterilor, cât şi în situaţia în care nu le ia în considerare.

„Dacă facem dezbateri pe legea educaţiei din care nu reţinem niciun fel de propuneri de îmbunătăţire, se cheamă că am făcut dezbateri formale. Dacă facem dezbateri deschise şi reţinem propuneri de îmbunătăţire, se cheamă că facem piruete. Vă aduc la cunoştinţă că în interesul copiilor voi face oricât de multe piruete e nevoie”, a mai afirmat ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel