Menajeră româncă din Italia, bătută de fiul unei vedete. Motiv incredibil

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

O menajeră româncă acuză fiul unei vedete din Italia că a bătut-o. 

Claudiu d'Alessio, fiul celebrului cântăreţ italian Gigi d'Alessio, este cel acuzat de menajera româncă. El a fost trimis în judecată pentru că ar fi bătut-o pe aceasta. 

Românca l-a denunțat în iulie 2014, acuzându-l că a snopit-o în bătaie în toiul nopții. Ea îi acuză pe Claudio d'Alessio şi iubita acestuia, Nicole Minetti, care au trezit-o pentru a le face clătite.

Cei doi ar fi declanşat un scandal pentru că a refuzat, iar apoi ar fi atacat-o pe românca de 52 de ani, care a ajuns la spital, potrivit PRO TV.

Varianta lui Claudiu d'Alessio 

Claudiu d'Alessio neagă acuzaţiile. 

Povestea lui este că s-ar fi întors acasă la miezul nopții și Minetti, pe atunci gravidă, a avut poftă de clătite, ar fi trezit-o pe menajeră ca să o roage să le facă clătite, iar aceasta, nervoasă că i s-a stricat somnul, i-a atacat. Femeia şi-ar pierdut echilibrul şi s-ar fi lovit, spune italianul, iar apoi a plecat din casă şi ar fi inventat că a fost bătută.

”Merg la sală şi am 1,90, credeţi că dacă atacam o femeie de 50 de ani avea nevoie doar de trei zile de îngrijiri”, a susținut Claudiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel