Membru al unei asociații de mediu, acuzat că a INCENDIAT pădurea de lângă Caggiano

Eduard Pascu |
Data publicării:

Un bărbat a fost reținut de carabinieri după ce mai mulți martori au declarat că el ar putea fi la originea producerii incendiului din regiunea Caggiano și Salvitelle.

Unitatea de Carabinieri pentru Păduri din Polla l-au prins pe presupusul piroman care ar fi provocat sâmbătă incendiul forestier care a afectat zona Caggiano și Salvitelle. Achetatorii au stabilit că incendiul a avut la bază mâna criminală. 

Cu puțin timp înainte, în vecinătatea zonelor arse, fusese văzut un bărbat care era îmbrăcat într-o uniformă gri și se deplasa cu o mașină albastră. Patrula de carabinieri a început căutarea vehiculului și după o cercetare atentă, în localitatea ”Tufariello” din municipiul Salvitelle, au identificat și oprit vehicul corespunzător celui căutat.

La momentul verificării, șoferul purta o uniformă gri cu semnele unei asociații naționale care luptă pentru protecția mediului.

În urma incendiului câteva hectare de pădure au fost afectate, mai multe locuințe au fost evacuate și un parc fotovoltaic a fost parțial deteriorat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel