Melodia lui Jador, pusă la Filarmonica din Timișoara, după ce manelistul a fost interzis pe scenă

Narcis Popa |
Data publicării:

Muzica lui Jador a fost pusă la Orchestra din Timișoara. Planul a fost ticluit de cunoscutul comediant Micutzu. 

Comediantul de stand up Micutzu, pe numele lui real Cosmin Nedelcu a pus la cale un plan prin care s-a gândit că-l va "răzbuna" pe Jador, după ce manelistul a fost interzis pe scena Filarmonicii "Banatul" din Timișoara.

Acesta și-a făcut intrarea pe una din cele mai cunoscute manele ale lui Jador. Din câte se pare, publicul prezent în sală pentru a vedea show-ul de stand up al lui Micutzu a apreciat momentul controversat. 

"E bună și libertatea de exprimare. La Filarmonica Banat," a scris Nedelcu pe unul din conturile sale de socializare. 

Video mai jos:

@micutzumcn

E bună și libertatea de exprimare. La Filarmonica Banat.

♬ original sound - Cosmin Nedelcu

 

 

Reamitim că manelistul Jador s-a aflat în centrul unui mare scandal după ce a pus în vânzare bilete pentru un concert de manele la filarmonica din Timișoara. Conducerea clădirii Filarmonicii a negat vehement că ar fi permis organizarea unui astfel de spectacol la Timișoara, cu toate că cei din echipa manelistului susțin că ar fi avut un acord verbal în acest sens, urmând ca actele să fie semnate ulterior. 

Jador a acuzat Timișoara de discriminare, primarul Dominic Fritz spune că nu avea dreptul să vândă bilete

 

Jador a venit ulterior cu acuzații, spunând că nu a fost lăsat să cânte la Filarmonică pentru că ar proveni din etnia rromă. 

"Mă doare și ma doare rău! Sunt momente când îmi urăsc etnia, suntem oameni, la fel oare ? Oare eu sunt personajul negativ ? Oare a greșit Dumnezeu crearea rromilor? Oare Dumnezeu a greșit? Exista războaie din cauza oamenilor care nu înțeleg ca și noi suntem oameni și ca nu toți suntem la fel! Și ca am învățat sa îmi depășesc condiția in zadar sunt educat in zada.  Pentru ca sunt rrom sunt: analfabet, needucat, sunt doar diferențe etice”, a spus Jador pe un cont de socializare. 

Ulterior, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a venit cu un răspuns pentru Jador. Edilul a spus că și el și-ar fi dorit sa joace fotbal pe Național Arena, dar asta nu înseamnă că va fi și posibil. 

“Filarmonica Banatul, deşi în subordinea Consiliului Local Timişoara, are personalitate juridică proprie şi directorul este perfect capabil să ia decizii. Din câte am înţeles din presă, domnul a început să vândă bilete pentru un spaţiu pentru care nu avea contract. Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională, dar asta nu înseamnă că încep să vând bilete pentru un meci de acolo şi să mă plâng de discriminare când acest lucru nu este posibil“, a transmis Dominic Fritz.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel