Meleșcanu, după ce a acceptat oferta lui Dăncilă : „La vârsta mea, funcțiile nu mai sunt o atracție”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

„La vârsta mea, funcțiile nu mai sunt o atracție.” Asta spune fostul ministru de Externe Teodor Meleșcanu, după ce a acceptat oferta premierului Viorica Dăncilă ca PSD-ul să-l susțină pentru funcția de președinte al Senatului.

Într-o intervenție la un post de televiziune, el a mai declarat că vrea salvarea colaborării cu PSD, pentru binele ALDE, și că nimeni nu știe cum a ajuns formațiunea din care face parte să îl susțină pe Mircea Diaconu în cursa pentru Cotroceni.

„Trebuie să ne asumăm că am fost la guvernare”, a mai adăugat el. Fostul ministru de Externe a subliniat, de mai multe ori, că ieșirea de la guvernare este o himeră. „ALDE nu poate fugi de guvernare și trebuie să își asume că a fost, împreună cu PSD, timp de doi ani jumătate la guvernare”, a adăugat el.

„La vârsta mea, funcțiile nu mai sunt o atracție. Vreau salvarea colaborării cu PSD pentru binele ALDE. Ieșirea de la guvernare e o himeră, am făcut parte doi ani și jumătate din acest guvern, trebuie să ne asumăm și lucrurile bune și mai puțin bune. E foarte dificil ca cineva să dea cu pietre în geamurile pe care tot el le-a pus”, a spus fostul ministru de Externe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel