Medic român, bătut chiar în timpul unei consultații

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Incident revoltător la spitalul din Gheorgheni, în judeţul Harghita, acolo unde un medic şi o asistentă au fost loviţi cu pumnii şi picioarele de rudele unei paciente.

Indivizii au năvălit în camera de gardă chiar în timp timpul consultaţiei. Scenele s-au petrecut dis-de-dimineaţă. Nemulţumite de ritmul în care medicul o consulta pe femeie, rudele acesteia au dat buzna în încăpere şi au început să facă scandal.

Sunt acuzate că împins-o pe asistentă într-un colţ, iar pe medic l-ar fi luat la pumni și picioare. Fiul bolnavei este suspectul. Doctorul are mâna ruptă, dar şi răni în zona feței, pentru că purta o vizieră, care s-a spart, relatează Știrile PRO TV. În altercaţie au fost distruse mai multe obiecte de mobilier, dar şi un aparat EKG.

Spiritele s-au calmat doar după venirea poliţiştilor, care i-au evacuat pe scandalagii. Medicul agresat a depus plângere, iar pe numele fiului femeii s-a deschis un dosar penal. În acelaşi timp, conducerea spitalului vrea să angajeze încă o firmă de pază, pe lângă cea deja existentă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel