Mass-media rusești acuză Ucraina că folosește „magia neagră” pentru a câștiga războiul

Elena Didila |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto Politico/SCREENGRAB/RIA NOVOSTI
Sursa foto Politico/SCREENGRAB/RIA NOVOSTI

Presa rusă a susținut că Ucraina folosește „magia neagră” pentru a contracara invazia președintelui Vladimir Putin.

Citând pe cercetătoarea de cult Ekaterina Dyce, mass-media de stat rusă RIA Novosti a raportat că forțele armate ale Ucrainei din regiunea estică Donbas ar fi practicat magia neagră, potrivit Politico.

Raportul spune că „semne” de magie neagră au fost găsite la sediul artileriei ucrainene de la marginea unui sat numit Trekhizbenka din regiunea Lugansk. Postul a publicat imagini cu ceea ce a numit un „sigiliu satanic”, care ar fi fost găsit pe pereții cartierului general al unei unități militare.

Dyce a susținut că semnul este un simbol (simbol) magic „format din multe linii care se intersectează”.

„Ce înseamnă este greu de spus cu siguranță, în el puteți vedea atât semnul inversat al anarhiei, cât și o parte a semnului „CC”, zig rună, este clar vizibil în sectorul extrem din stânga al cercului, precum și ebraica litera „zayin” scrisă în germană, adică sabie sau armă”, a spus Dyce.

 

Ce reprezintă simbolul?

 

Expertul a spus că simbolul este „un sigiliu magic al forțelor întunecate” care combină ideile de anarhie, arme și simboluri fasciste.

Dyce a mai spus că simbolul a fost desenat într-o mișcare continuă a mâinii și că indică „natura sa ocultă”.

Sputnik, o agenție de presă susținută de Kremlin, a raportat în mod similar că „urme de ritualuri de magie neagră” au fost descoperite la un cartier general militar ucrainean abandonat din Donbas. Priza spunea că „sigiliul magic al forțelor întunecate” a fost găsit pe perete, fără a detalia.

RIA Novosti a spus că în clădirea propriu-zisă a fost găsit un document care conținea informații despre pierderile din Donbas, acoperit cu dungi de sânge.„Pe document erau dâre de sânge, în ciuda faptului că nu existau astfel de urme în altă parte”, se arată în raport.

Potrivit ziarului de stat Vedomosti, Serghei Kiriyenko, un înalt oficial rus, le-a ordonat recent guvernatorilor regionali să nu promită o victorie rapidă a Rusiei sau să încurajeze așteptările false că ofensiva lui Putin în Ucraina se va termina în curând.

La mai bine de două luni de când Putin a ordonat ceea ce el numește o „operație militară specială” în Ucraina vecină, Rusia pare să sufere din ce în ce mai mult din cauza lipsei de aprovizionare, a moralului trupelor slăbite și a pierderilor militare.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel