Maşină, strivită de un TIR, pe sensul de mers Arad-Nădlac. Două persoane au fost rănite

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Maşină, strivită de un TIR, pe sensul de mers Arad-Nădlac. Două persoane au fost rănite
Maşină, strivită de un TIR, pe sensul de mers Arad-Nădlac. Două persoane au fost rănite

Un accident grav a avut loc, marţi după-amiază, pe autostrada A1, sensul de mers Arad-Nădlac, acolo unde o maşină a fost strivită de un TIR.

În urma impactului au fost transportați la spital un bărbat de 54 de ani, din Pecica, și o tânără de 19 ani, tot din Pecica, ocupanții autoturismului.

O maşină ce aparţine serviciului pază autostrăzi a fost strivită de un TIR. 

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad au transmis, în jurul orei 17, că pe A1, sensul de mers Arad-Nădlac, între coborârile spre Zădăreni și Aeroportul Arad, s-a produs un eveniment rutier grav, în urma căruia un bărbat a rămas încarcerat, potrivit aradon.ro

La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale ISU Arad: unul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de stingere dotat cu modul de descarcerare.

 

Șoferul TIR-ului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporala din culpă

 

Autoturismul condus de un bărbat de 54 de ani, în care se mai afla o tânără de 19 ani, rula cu viteză mică pe banda de urgenţă a autostrăzii, când a fost acroşat de un autotren.

Şoferul bulgar, de 45 de ani, care transporta pe trailer trei microbuze, a lovit întâi maşina din spate, apoi a strivit-o de parapeţi. Mai multe echipaje de pompieri, medici și polițiști au sosit la fata locului.

Bărbatul aflat la volanul autoturismului lovit a fost scos cu greu dintre fiarele mașinii si transportat la Spitalul Județean din Arad.

Acolo a ajuns și pasagera din dreapta, cu răni mai ușoare. Din cauza accidentului, pe autostrada A1, la km 639, s-a circulat doar pe banda doi iar cozile de mașini au fost de aproximativ 2 km. Șoferul TIR-ului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel