Maşină lovită de tren la ieşirea din municipiul Vaslui: O româncă a fost transportată la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Imagini șocante. Momentul în care mașina în care se aflau Dragoș și Laura este spulberată de tren de Ziua Îndrăgostiților
Imagini șocante. Momentul în care mașina în care se aflau Dragoș și Laura este spulberată de tren de Ziua Îndrăgostiților

Un autoturism a fost lovit de un tren, joi dimineaţă, la ieşirea din municipiul Vaslui spre Bacău, în urma evenimentului o femeie fiind rănită.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, autoturismul era condus de o femeie din comuna Laza, care nu ar fi respectat regulile de trecere la nivel cu calea ferată şi a ignorat semnalele luminoase, maşina fiind acroşată de tren.

"Un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de o femeie în vârstă de 40 de ani, a fost acroşat de trenul interregio 1142 Iaşi-Vaslui la trecerea cu calea ferată situată la ieşirea din municipiul Vaslui, pe strada Călugăreni. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto. Aceasta fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Femeia a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Manoliu.

Trenul implicat în accident şi-a continuat deplasarea cu întârziere, din cauza cercetărilor efectuate la faţa locului. Traficul rutier în zonă nu a fost afectat.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în acest caz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel