Mașină de aproape 40.000 de euro, furată din Belgia, oprită la Vama Albița

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
politia_de_frontiera_vama
politia_de_frontiera_vama

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră o mașină de tip Transporter care figura în bazele de date ca fiind furată din Belgia.

La Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 51 de ani, care conducea o mașină marca Volkswagen Transporter, înmatriculată în Olanda.

„Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Belgia”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că în urmă cu o săptămână a achiziționat autovehiculul din Olanda și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări în pentru furt, iar autovehiculul, în valoare de 38.950 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel