Marius Tucă despre senatoarea AUR Diana Șoșoacă: „Nu am curaj să o invit în emisiune. Dacă mă bate?!“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Copreședinții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion și Claudiu Târziu, au fost invitații lui Marius Tucă în emisiunea moderată de acesta la Aleph News., prilej cu care au discutat și despre proaspăt senatoarea partidului, avocata Diana Iovanovici Șoșoacă

În cadrul emisiunii, producătorii au difuzat un colaj din câteva dintre aparițiile publice ale proaspăt senatoarei AUR, avocata Diana Iovanovici Șoșoacă, în care milita împotriva purtării măștii și susținând că pandemia de coronavirus nu este nimic grav iar cifrele infectărilor - false.

George Simion (AUR):  Este o avocată, foarte bună pe dreptul familiei, ne mândrim cu ea, chiar o să vă rog, când veți avea ocazia să o invitați într-o emisiune.

Marius Tucă: Nu am curaj! nu ați văzut?! Dacă mă bate!? Eu sunt o fire timidă, întrebați-l pe Claudiu (n.r. Târziu); stau închis în birou...

George Simion (AUR): Nu vă bate, vă asigur. Colaborăm foarte bine cu dânsa. Este nevoie de o astfel de voce...

Marius Tucă:  În momentul în care ești membru de bază al AUR și vii și spui ca testele PCR nu sunt atestate în România, spui o prostie. Toată lumea, toate testele din România - și în primul rând testele PCR -  spun celor care se testează dacă sunt pozitivi sau negativi. Nu vii să negi chestia asta pentru că ești un reprezentat în Parlamentul României“, a fost dialogul dintre moderator și invitații în emisiunea sa de la Aleph News.

Diana Șoșoacă și teoria conspirației Covid

 

Diana Șoșoacă este o participantă activă la mitingurile „anti-botniță”, ea susțînând chiar înainte de alegeri că spitalele modulare sunt „abatoare pentru poporul român”.

„În momentul asta voi spune un adevăr în premieră națională. Toate (spitalele mobile), atenție, este un abator pentru români. Romexpo, Lețcani, Ana Aslan, și toate celelalte spitale modulare construite de ăștia, toate astea sunt abatoare ale poporului român pentru că acolo se va face vaccinarea forțată. De aceea sunt goale, ne vor lua pe sus, de aia vor ei să bage armata, domnule Iohannis. Hai că spun eu ce vrei să faci, că să știe poporul român. Dacă noi nu întrăm în Parlament va trebui să luptăm la baionetă cu ăștia pentru că ne vor lua pe sus.

Vor să ne ducă precum vitele la abator, la moarte. (…) Vor ne smulgă cu armata din case și să ne ducă acolo că pe vite la tăiere. Ascultați-mă ce va spun, România în momentul asta este abator de oameni. S-a semnat anul trecut că noi suntem țară experimentală pentru vaccinuri, sper să scăpăm odată de nemernicii ăștia, nu se poate așa ceva. L-ați auzit pe unul să spună ce va spun eu?”, a afirmat Șoșoacă într-un live pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel