Marius Manole, despre PROTESTUL Diasporei: „Acest Guvern era să mă OMOARE pe mine și alte MII”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Actorul Marius Manole a povestit, în această seară, în cadrul emisiunii Jocuri de putere cu Rareș Bogdan de la Realitatea TV, clipele de groază prin care a trecut în 10 august la protestul Diasporei din Piața Victoriei. 

„10 august a fost ziua în care eu era să mor din cauza acelor gaze. Eu am crezut că asta e o joacă ca orice om care nu a trecut prin așa ceva vreodată. Eu am crezut că de acele gaze te ustură puțin ochii, tușești de două ori și ai terminat. Ei, bine, nu!

Am nimerit într-o mulțime de oameni, în mijlocul lor, eu nu eram protejat cu nimic, am inspirat, am inspirat și la un moment dat mi s-au învinețit buzele, eu nu am mai putut să respir, colegii mei m-au împins afară din mulțime. Am scăpat cumva. Am înțeles ce li s-au întâmplat oamenilor din Colectiv și am înțeles cum e să mori așa.

Citește și Marius Manole, către Vâlcov: Mai, băiete, tu nu trebuia sa fii în pușcărie??? Cine te lasă să latri la TV?

Acest Guvern era să mă omoare pe mine și alte mii. Și întreb de ce? Pentru că am vrut să protestăm? Era dreptul nostru! Dacă nu, gata, ne-am întors înainte de 1989 și am închis porțile țările și am plecat acasă.

Noi știm vinovații. Ideea nu e dacă îi vom afla, știm cine sunt! Ideea este dacă vom reuși vreodată să îi pedepsim pe acești oameni pentru răul pe care l-au făcut?”, a declarat Marius Manole la Realitatea TV.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel