Marine Le Pen critică aducerea pakistanezilor în România: "Ne ducem în cap"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liderul extremei drepte franceze, Marine Le Pen, a criticat România după anunţul unui oficial pakistanez că se doreşte importarea a 500.000 muncitori din această ţară, o informaţie dezminţită uterior de Ministerul Afacerilor Externe.

"România vrea să aducă pe teritoriul său 500.000 de muncitori pakistanezi. De ce? Pentru că și-a exportat lucrătorii și acum este criză de forță de muncă. Ne ducem în cap! Cum putem admite astfel de aberații?", a scris fosta candidată la prezidenţialele din Franţa, pe contul său de Twitter, alături de un videoiclip cu discursul său.

În luna aprilie, ambasadorul României la Islamabad a avut o întrevedere cu asistentul special al prim-ministrului Imran Khan pentru diaspora pakistaneză şi dezvoltarea resurselor umane, cu rang de ministru, Sayed Zulfi Bukhari, unde s-ar fi discutat despre aducerea în ţară a 500.000 muncitori pakistanezi, în contextul crizei forţei de muncă. Informaţia a fost infirmată apoi de Minsiterul Afacerilor Externe, care a precizat că nu au fost stabilite cote de muncitori.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel