Mariana, mamă a 5 copii, ucisă cu bestialitate de soț, care apoi s-a sinucis: „O bătea aproape zi de zi. Așa mă doare sufletul”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O crimă înfiorătoare a zdruncinat orașul Jimbolia, în județul Timiș. O mamă a cinci copii a fost ucisă de soțul ei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, care apoi și-a luat viața.

Vecinii știau că ucigașul este violent și are probleme grave de comportament și se pare la fel și soția lui, însă femeia ar fi îndurat bătăile aproape zilnice, cu un stoicism greu de imaginat. Cei doi aveau, totuși, cinci copii, iar grija femeii pentru aceștia probabil că a făcut-o să îndure multe nedreptăți din partea soțului ei.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul de 47 de ani și-a omorât soția cu un topor, după care a decis să-și pună capăt zilelor. Individul a fost găsit mort, spânzurat.

 

„A închis ușa, animalul, și n-a avut acces nimeni acolo”

 

Vecinii sunt foarte afectați de soarta groaznică a femeii și sunt de părere că ea nu merita așa ceva. Femeia este descrisă de vecini ca fiind o mamă bună și o femeie cumsecade, însă despre bărbat au numai cuvinte grele.

„El era nebun din naştere, că eu am vorbit cu ea şi am întrebat-o: "de când e aşa agresiv cu tine?" - dintotdeauna. Deci s-a născut cu nebunii în cap. O bătea aproape zi de zi. A zis și soțul meu că de ce nu a anunțat, dar nu ai cu cine. Avea fată, ginere, băiat mare. El în mod sigur, așa cred, a închis ușa, animalul, și n-a avut acces nimeni acolo, a făcut ce-a vrut el. Că nu poți să-l consideri un om. Așa mă doare sufletul de fata asta, o fată cumsecade, și-a văzut de treaba ei”, spune o vecină, potrivit Observator.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel