Marian Oprişan recunoaște în cele din urmă ÎNFRÂNGEREA după ce PSD a cerut renumărarea voturilor: "Pentru mine, lupta continuă!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Marian Oprişan îşi acceptă înfrângerea la alegerile electorale pentru Consiliul Judeţean Vrancea, după ce PSD a cerut renumărarea voturilor. 

"Dragii mei vrânceni,

Vă mulțumesc din suflet, tuturor!

Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și în proiectele mele și m-ați votat. Mulțumesc și celor care ați avut o altă opțiune și nu m-ați votat.

Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră  județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră.

Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia.

Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea.

Așa să ne ajute Dumnezeu!", a scris Marian Oprişan, pe pagina sa de socializare.

 

PSD a vrut renumărarea voturilor

 

Candidatul PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a câştigat Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea, având un avans de circa 2.800 de voturi în faţa lui Marian Oprişan, după numărarea a circa 89% din voturi, potrivit numărătorii paralele a PNL Vrancea.

"După numărarea a circa 89% din voturi, Cătălin Toma are 43,6% din voturile valabil exprimate, având un avans de circa 2.800 de voturi faţă de Marian Oprişan, care are 41,3% din voturi", a declarat, pentru AGERPRES, secretarul general adjunct al PNL Vrancea, Adrian Creţu.

Potrivit acestuia, secţiile rămase sunt majoritatea din mediul urban şi din comune unde PNL a câştigat, astfel că rezultatul final nu mai poate fi modificat de rezultatele din celelalte secţii de votare.

Reprezentanţii PSD susţin că în Vrancea, la alegerile pentru CJ, sunt circa 10.000 de voturi nule şi au cerut deja renumărarea acestora.

"Din 300 de secţii avem deja circa 10.000 de voturi nule, un număr foarte mare. Dorin să vedem ce s-a întâmplat şi de ce sunt atât de multe voturi nule şi am cerut renumărarea acestora. deja la Boloteşti şi Tulnici au fost găsite voturi valabil exprimate între buletinele nule", a precizat deputatul PSD Vrancea, Nicuşor Halici.

În judeţul Vrancea, prezenţa la vot a fost de 50,13 %. Din cei 311.406 de alegători înscrişi pe listele permanente şi complementare au votat 150.112 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel