Maria Șarapova a născut: „Cel mai frumos, provocator și plăcut dar” - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Maria Șarapova a născut: „Cel mai frumos, provocator și plăcut dar” - FOTO
Maria Șarapova a născut: „Cel mai frumos, provocator și plăcut dar” - FOTO

Rusoaica Maria Şarapova, fostă numărul unu mondial în tenisul feminin, a născut.

„Theodore. Cel mai frumos, provocator şi plăcut dar pe care l-ar fi putut cere familia noastră”, a scris Şarapova pe Instagram, postând şi o fotografie în care poate fi văzut bebelușul. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Maria Sharapova (@mariasharapova)

Fosta numărul unu mondial în tenisul feminin a anunţat, cu ocazia împlinirii vârstei de 35 de ani, că este însărcinată şi urmează să aducă pe lume primul ei copil. Cvintuplă campioană de Mare Şlem, Şarapova s-a retras din circuitul profesionist în 2020. În luna decembrie 2020, Maria Şarapova şi omul de afaceri britanic Alexander Gilkes au anunţat că s-au logodit.

Deşi a concurat sub drapelul Rusiei în timpul carierei sale şi este singura jucătoare rusă învingătoare în Marele Şlem, Şarapova locuieşte în Statele Unite de când a venit în această ţară ca o mare speranţă a tenisului.

 

Vezi și 

 

Maria Sharapova se plânge de SĂRĂCIE: Aveam doar 700 de dolari și eram la o academie de TENIS

 

Maria Sharapova (134 WTA), câștigătorarea a cinci trofee de Mare Șlem, a vorbit, în cadrul unei emisiuni din Rusia, despre începuturile sale în tenis și despre afacerea sa cu bomboane.

Maria Sharapova a vorbi despre începuturile sale în tenis și despre cum a ajuns în America, alături de familia sa: ”Am ajuns în America cu doar 700 de dolari și, în timp ce tatăl meu încerca să facă bani, eu eram la o academie de tenis, în Florida, încercând să devin din ce în ce mai bună. Nu cunoșteam limba engleză, dar am învățat-o rapid, fiind înconjurată de mulți copii. Aveam o îndemânare incredibilă în a lovi mingi galbene și pufoase și ce s-a evidențiat a fost faptul că puteam să fac asta în mod repetat”.

De asemenea, Sharapova a povestit despre afacerea ei, Sugarpova: ”Mi-am dat seama că tenisul nu va dura la nesfârșit. Nu știam dacă voi reveni din accidentarea la umăr. Am luat toată experiența pe care o aveam în afaceri și am aplicat-o în Sugarpova”.

În ultima partidă disputată, Maria Sharapova a pierdut, la US Open, în fața Serenei Williams, cu scorul de 6-1, 6-1.

Citește AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel