Maria Grapini despre participarea Vioricăi Dăncilă la dezbaterea lui Klaus Iohannis: „Se vulnerabilizează“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a declarat  că liderul partidului, Viorica Dăncilă, nu ar trebui să meargă la dezbaterea de marţi a lui Klaus Iohannis, pentru că s-ar vulnerabiliza.

Europarlamentarul Maria Grapini consideră că prin refuzul unei dezbateri cu Viorica Dăncilă, președintele Klaus Iohannis va pierde din încrederea populației.

„Eu spun că nu a refuzat-o pe doamna Dăncilă, a refuzat românii. Foarte mulți români doreau, așa e în democrație, ca în turul doi (...), oamenii pentru a se decide, pentru că nu au decât două alternative sau cea de a sta acasă, au dorit dezbatere între cei doi. Domnul Iohannis nu a procedat corect în raport cu cetățenii și va pierde cel puțin din încredere și din imagine”, a declarat la RFI Maria Grapini.

Întrebată dacă Viorica Dăncilă ar trebui să meargă la dezbaterea de marți a lui Klaus Iohannis, eurodeputata a răspuns: ”În opinia mea, nu. Principial, eu nu mă duc unde nu sunt invitată, este clar declarată o întâlnire închisă și în al doilea rând, n-ar avea ce să facă, nici n-ar câștiga puncte, pentru că se vulnerabilizează, se duce într-o întâlnire unde au fost aleși bob cu bob cei care sunt pro-Iohannis”.

Viorica Dăncilă a afirmat că încă are dorința de a participa la o dezbatere cu prezidențiabilul PNL Klaus Iohannis și ia în calcul varianta de a se prezenta la dezbaterea organizată de prezidențiabilul PNL marți.

Președintele Klaus Iohannis a spus, luni, la Ploiești, răspunzând unui întrebări din partea jurnaliștilor, că Viorica Dăncilă nu va fi primită la dezbaterea de marți, dacă aceasta va merge la BCU, transmite MEDIAFAX.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel