Marea Britanie. Un bebeluș ROMÂN a CĂZUT de la etaj. Mama a vrut să se ARUNCE după el: „NU SĂRI!!!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Mario Mocan
Sursa foto: Facebook Mario Mocan

Un bebeluș român a căzut a căzut de la etajul 1 al clădirii în care locuia alături de mama sa.

Potrivit thesun.co.uk, bebelușul, de aproximativ un an, a ajuns într-o baltă de sânge pe trotuar după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ 6 metri. Trecătorii, inițial au crezut că mama copilul este agresată când au văzut-o la geamul apartamentului țipând și dorind să sară pe geam și strigau la ea: „Nu sări!”.

Totul s-a întâmplat în Luton, ieri, în jurul orei 13.00. Trecătorii au observat că bebelușul era cu fața în jos, într-o baltă de sânge.

„Eram pe stradă împreună cu alții și descărcam alimentele dintr-o camionetă. Dintr-o dată am auzit un țipăt puternic. Am văzut femeia de la fereastră și se părea că dorea să sară. Oamenii erau jos pe trotuar spunând: Nu sari, nu sari. Copilul era pe trotuar sub fereastră nemișcat. Am alertat imediat autoritățile”, a povestit pentru sursa citată Emil Mitrofan, un cofertar în vârstă de 43 de ani. 

Românca a coborât și ea și în stradă și dorea să-și ia în brațe copilul, însă nu a fost lăsată de teamă că aceasta, în încercarea de a-l lua pe copil în braţe, i-ar agrava situaţia. 

Poliția din Bedfordshire a declarat: „Un copil de un an rămâne în spital într-o stare critică după ce a căzut ieri de la o fereastră din Luton. O investigație a fost lansată, însă, în acest moment, se crede că incidentul a fost un accident".

 

Mario Mocan a povestit incidentul pe Facebook

 

În cele din urmă, conform unuia dintre martori, Mario Mocan, care a povestit incidentul pe Facebook, micuţul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Luton şi supus unei prime intervenţii chirurgicale pentru extirparea splinei.

Apoi, autorităţile din Luton au încercat să-l transfere pe micuţ la un spital de copii din Cambridge, dar fără succes.

Starea extrem de gravă în care se află micuţul nu a permis ca acesta să fie transferat nici măcar cu ajutorul unui elicopter.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel