Marea Britanie. Trei români au ajuns în faţa instanţei. Sunt acuzaţi de trafic de persoane

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Trei bărbați români, acuzați de trafic de femei în Marea Britanie, au fost aduşi în faţa instanței.  Aceştia au fost arestaţi de polițişti, la începutul acestei săptămâni, în cadrul Operațiunii Wilberforce, care are ca scop combaterea sclaviei moderne. 

Două femei, care au fost aduse în Marea Britanie și exploatate sexual de cei trei bărbaţi, se află, în prezent, într-un loc sigur și primesc sprijin de la specialişti. Marian Dumitru, de 25 de ani, Adi Dinu, de 31 de ani, și Marius Dinu, de 19 ani, au fost arestați  preventiv, fiind acuzați de trafic de persoane în scopul exploatării lor sexuale.

Cei trei cetățeni români au fost aduşi la Curtea Magistratului Hull, unde s-a decis arestarea lor preventivă. „Trei bărbați români, care locuiesc în Scunthorpe, au fost acuzați de trafic de persoane, pe care le obliga să practice prostituţia“, a spus un purtător de cuvânt al Poliției Humberside, transmite hulldailymail.co.uk.

„Bărbații au fost prezentaţi în fața Curții Magistraturii Hull, în această dimineață, unde s-a decis plasarea lor sub arest preventiv“, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al Poliției Humberside.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel