Marea Britanie. Tânăr român, găsit mort în locuința sa. Marian avea doar 27 de ani: „O inimă bună a încetat să mai bată”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Let’s take Marian home!
Sursa foto: Facebook @Let’s take Marian home!

Marian Condurachi, un tânăr român în vârstă de 27 de ani, a fost găsit mort în apartamentul lui din orașul Worthing, Marea Britanie.

Colegii lui Marian au alertat autoritățile după ce nu mai venise de 2 zile la serviciu și nici nu răspundea la telefon. Ajunși la locuința acestuia, românul a fost găsit mort, prima ipoteză fiind cauze naturale, nefiind găsite urme de violență. 

Pe rețelele sociale, familia și cunoscuții au făcut o strângere de fonduri: Let’s take Marian home!

„Viața este atât fragilă, atât de repede se stinge, mai repede decât flăcăruia unui chibrit atins de vânt. Dragul și iubitul nostru Marian s-a stins din viață la doar 27 de ani, în orașul Worthing din UK, acolo unde locuia de 5 ani de zile. A murit in somn ca urmare a unei afecțiuni medicale, afecțiune care era in curs de investigare. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens familiei și prietenilor. În aceste clipe atât de grele, familia are nevoie de sprijin financiar pentru a-l aduce pe Marian acasă și a-l comemora așa cum se cuvine. Haideți să ne unim cu toții în ultima lui călătorie spre casă! Dumnezeu să te ierte, Boss, și drum lin spre îngeri!”, se arată pe pagina de Facebook a strângerii de fonduri.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel