Marea Britanie. ROMÂNCĂ, prinsă la FURAT: I s-a părut „prea greu să muncească”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă în vârstă de 20 de ani a fost arestată în Marea Britanie, după ce comis mai multe furturi, împreună cu o altă femeie, în centrul orașului Manchester.

Potrivit manchestereveningnews.co.uk, este vorba despre Maria Spirache care le-ar fi spus judecătorilor că „a avut o slujbă, dar i s-a părut prea greu să muncească”, așa că s-a apucat de furat. Cele două femei își alegeau victimele din cafenele, restaurante sau magazine și ținteau mai ales persoane vulnerabile, precum cele în vârstă sau cu mobilitate redusă.

Citește și Marea Britanie. Imagini CUTREMURĂTOARE cu ROMÂNUL ținut SCLAV într-un beci și hrănit doar cu BISCUIȚI (VIDEO)

Spirache ar fi furat un ceas de la o femeie de 88 de ani și ar fi prădat și un bărbat care se afla la cumpărături pe un scuter electric destinat oamenilor cu handicap.

O altă victimă ar fi fost un student care voia să depună la bancă aproape 9.000 de lire sterline, bani pe care îi strânsese în luni de zile, din două joburi part-time, pentru a-și plăti studiile.

Cele două femei se foloseau de tactici bine puse la punct pentru a le distrage atenția victimelor și ar fi pozat inclusiv în membre ale unei organizații caritabile.

Citește și Marea Britanie. Trei ROMÂNI, condamnați. Ce le făceau bătrânilor

Maria Spirache a pledat vinovată la cele nouă capete de acuzare și a fost condamnată la 32 de luni de închisoare. A doua femeie nu a fost deocamdată prinsă de polițiști.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel