Marea Britanie. Româncă de 14 ani, însărcinată după ce a fost violată de mai mulți conaționali care o „antrenau” pentru prostituție

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Ioana M., o tânără româncă în vârstă de 14 ani, este însărcinată acum în 8 luni după ce ar fi fost violată de o bandă de români care o „antrenau” pentru prostituție în Marea Britanie.

Un raport șocant publicat de thesun.co.uk, arată faptul că Ioana nu știe cine este tatăl copilului ei.

Totodată, în raport se mai arată faptul că o altă victimă, în vârstă de 13 ani, tot româncă, ar fi primit același „tratament” din parte grupării. Minora ar fi fost și bătută crunt dacă nu era de acord să întrețină relații sexuale cu membrii grupării.

Jurnaliștii de la The Sun atrag atenția că dacă aceste fete nu sunt salvate, ele ar putea ajunge să practice prostituția pe străzile din Marea Britanie sau în toată Europa. 

 

„Le antrenează până la 18 ani și apoi le vând țărilor occidentale”

 

„Dacă sunt foarte tinere, sunt exploatate în apartamente pentru că sunt ținute ascunse. La 14 sau 15 ani pot fi scoase pe stradă pentru a se obișnui cu ”mediul înconjurător”. Le antrenează până la 18 ani și apoi le vând țărilor occidentale precum Marea Britanie", a declarat Iana pentru ITV.

Guvernul a estimat istoric că în Marea Britanie au existat între 10.000 și 13.000 de victime ale traficului. Însă, centrul de reflecție Centre for Social Justice cred că cifra adevărată este mult mai mare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel