Marea Britanie. Româncă, condamnată la închisoare, după ce i-a făcut o „farsă” șefei sale

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă din Marea Britanie a fost condamnată la închisoare pentru că a pus detergent în cafeaua șefei sale, din „răzbunare”.

Aurora Iacomi, 32 de ani, a susținut în timpul procesului că a turnat lichidul în cafeaua Angelinei Raychinova pentru a-i face o „farsă”, însă anchetatorii din Londra au stabilit că românca a decis să se răzbune după ce șefa ei a criticat-o în fața colegilor.

Românca, stabilită în Redbridge de câțiva ani, a fost condamnată la 10 luni de închisoare, pentru acuzația de administrare a unei substanțe nocive.

Cele două femei implicate în această poveste, angajate la o firmă de curățenie, au fost audiate în instanță, ocazie cu care s-a stabilit că aveau un „istoric lung de tensiuni legate de relațiile de muncă”.

 

Românca s-a simțit umilită

 

Pe data de 22 aprilie, Angelina Raychinova a criticat-o dur pe Aurora Iacomi în fața colegilor, iar românca s-a simțit umilită. Angelina își lăsase termosul cu cafea în camera destinată personalului.

„Când s-a întors, a luat o gură de cafea din termos și a simțit imediat o senzație de arsură pe buze și a scuipat conținutul”, a declarat procurorul Philip Allman, potrivit Digi24.

Angelina Raychinova a sesizat apoi că lichidul din termos mirosea a „Graffi Green”, un detergent foarte puternic folosit pentru îndepărtarea graffiti-ului.

Pe camerele de supraveghere a fost surprins momentul în care Aurora a turnat lichidul nociv în cafea.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel