Marea Britanie. ROMÂNCĂ, CONDAMNATĂ după ce a PUBLICAT poze INDECENTE cu iubitul ei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă care locuiește în Boston a găsit fotografii intime ale unei alte femei pe telefonul iubitului ei și a ajuns în instanță după ce a postat imaginile pe Facebook și pe un site cu filme pentru adulți.

Potrivit lincolnshirelive.co.uk, este vorba de Roxana, o tânără în vârstă de 26 de ani, din Nut Lane, Old Leake, care a dat peste imagini folosind telefonul prietenului ei pentru a asculta muzică în timp ce acesta dormea.

Într-un acces de furie, Roxana a trimis fotografiile partenerului femeii, mamei sale și altor membri ai familiei și pe Facebook, care mai apoi au fost încărcate pe un site cu filme pentru adulți.

Românca a fost arestată și a fost în fața magistraților de la Tribunalul Magistraturii din Boston.

Citește și Marea Britanie. ROMÂN, în fața judecătorilor după ce a UCIS cu cruzime o femeie: „Aveam diavolul în mine"

La proces, amanta prietenului româncei, care apărea în fotografii, s-a plâns că publicarea pozelor i-a adus numai necazuri. Tânăra a spus că a avut probleme cu familia, pentru că, la vederea pozelor, mama și fratele său au crezut că se prostituează în Marea Britanie. Mai mult, ea spune că a primit oferte de la străini, care i-au propus bani pentru sex.

După arestarea ei, Roxana a declarat poliției că a postat fotografiile pentru a le „arăta ceea ce era cu adevărat”, dar a recunoscut că ceea ce făcuse era „rău” și ar cauza „necazuri”, dar a vrut să se răzbune pentru că cealaltă femeie „a intrat în relația mea de patru ani”.

Citește și „DIASPORĂ TRISTĂ". SEMNAL de ALARMĂ! Mesajul CUTREMURĂTOR al unui ROMÂN

De asemenea, românca a spus că era cu iubitul ei într-o relație de patru ani și a planificat să se căsătorească în 2020.

Tânăra a recunoscut că a urcat fotografiile pe Facebook, nu însă și pe site-urile pentru adulți.

Roxana a fost condamnată la 120 de ore de muncă neplătită în folosul comunității și să urmeze 15 zile de reabilitare. De asemenea, trebuie să plătească 170 de lire sterline, cheltuieli de judecată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel