Marea Britanie: Româncă, BĂTUTĂ cu bestialitate de 10 englezi: Poliția nu a făcut NIMIC

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă a trăit clipe de coșmar în urmă cu doar câteva zile, în Marea Britanie. Zece adolescenți recalcitranți, deranjați că femeia le-a spus să facă liniște, s-au năpustit asupra ei cu o ploaie de lovituri. Femeia, care s-a ales cu fața tumefiată din cauza rănilor, acuză polițiștii că nu au intervenit. 

Incidentul a avut loc în urmă cu două zile. Femeia se întorcea acasă după o zi de muncă. La un moment dat, un grup de zece adolescenți a trecut prin fața casei, urlând. "M-au vazut si m-au injurat. Le-am spus sa vorbeasca mai incet ca dorm copiii. Au inceput sa urle si mai tare si una din fete s-a apropiat de gard. I-am spus sa faca liniste sau chem politia."

Acela a fost momentul în care tinerii, vizibil deranjați de faptul că li se atrage atenția, s-au năpustit asupra ei. "Nici un vecin nu a iesit. Au spart gardul si masina unei prietene care si-a lasat masina la mine pe drive. Am reusit sa intru in casa si sa sun politia, timp in care bateau cu picioarele in usa mea. "

 (w670)

Când au văzut că femeia s-a baricadat în casă, și probabil s-au gândit că poliția a fost deja anunțată, adolescenții au plecat. "I-am vazut urcandu-se 3 dintre ei intr-un SUV negru si restul au fugit pe stradute. Am fost la spital, nu este nimic fracturat."

Românca îi acuză pe oamenii legi că nu au intervenit. "Au trecut 48 de ore si politia nu a aparut. Au sunat dupa 24 ore sa imi spuna ca sunt ocupati pe timpul weekend-ului si ca sapt viitoare o sa ma sune un ofiter sa imi ia o declaratie telefonica. Apoi sa mai astept cateva zile un ofiter disponibil sa imi ia si o declaratie scrisa. Cu alte cuvinte: politia nu se implica, mai ales ca sunt minori. "

(w670)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel