Marea Britanie. Patru ROMÂNCE aveau sub FUSTE parfumuri de MII de euro. Metoda hoațelor

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Patru femei de origine română, care au furat dintr-un magazin din Marea Britanie parfumuri în valoare de 4.500 lire sterline, pe care le-au ascuns sub fustele modificate special, au fost condamnate în total la peste 5 ani de închisoare.

Potrivit dailymail.co.uk, cele patru femei, care au în total 25 de copii, au intrat într-un magazin Boots din Hampshire, îmbrăcate în fustele lor ample, cu buzunare cusute pe interior.

Olga Mihai, 45 de ani, Reica Petre, 40 de ani, Carmen Stoica, 41 de ani și Cintariata Veriga, 35 de ani, au atras atenția agenților de securitate cu comportamentul lor suspect. Când acestea au ieșit din magazin, paznicii s-au uitat pe imaginile camerelor de supraveghere.

Citește și Marea Britanie. Românii, ÎNGRIJORAȚI de BREXIT. Ce spun despre REVENIREA în România

Femeile au lucrat în echipă echipă: în timp ce una i-a distras atenția unui angajat, celelalte și-au umplut fustele cu parfumuri. Agenții de securitate au dat imediat alarma, iar poliția le-a reținut în scurt timp. Parfumurile au fost găsite în mașina în care erau și femeile. În fața instanței, cele patru s-au scuzat și au spus că au vrut să ofere parfumurile de Crăciun familiei.

(w670)

Potrivit anchetatorilor, una din femei are 19 condamnări anterioare pentru furt. Cu toate acestea, instanța a ținut cont de faptul că cele trei au foarte mulți copii și a pronunțat pedepse destul de blânde.

S-a stabilit, de asemenea, că cele patru făceau parte dintr-o rețea mai vastă, specializată în furturi din magazine, care acționează în Marea Britanie de mulți ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel