Marea Britanie. O ROMÂNCĂ însărcinată a SPULBERAT o mașină cu 180km/oră

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O şoferiţă româncă și-a primit sentința după ce a spulberat cu 180 de km/oră un alt autoturism, în Marea Britanie.

În 24 iunie 2018, puţin după ora 15.00, Mădălina Cristina Postolache se afla la volanul unui Audi Q7 şi conducea pe Windsor Drive, un drum din oraşul Peterborough.

Deşi era însărcinată în două luni şi se mai afla în maşină cu alte patru persoane, între care doi erau chiar copiii ei, tânăra de 32 de ani rula cu peste 180 de kilometri/oră, deşi limita de viteză în zona respectivă era de 50 de kilometri/oră.

La un moment dat, o maşină Renault Megane care circula regulamentar şi care a încercat să dea prioritate unui alt autoturism, moment în care a fost luat în plin, din spate, de maşina condusă de româncă.

Accidentul a fost filmat de camera de bord de pe maşina unui alt şofer care circula în spatele Mădălinei Postolache.

 

O româncă la volanul unui Audi Q7 a spulberat un Megane cu 180 km/oră, în Marea Britanie


În urma impactului, trei persoane care se aflau în Megane au fost rănite şi transportate la spital. Pasagerul din spate a suferit trei coaste rupte, iar picioarele i-au fost zdrobite de scaunul din faţă al şoferului.

Bărbatul de pe scaunul din dreapta şoferului a stat 5 zile în spital, la terapie intensivă, având coaste rupte, plămâni perforaţi şi răni severe la spate.

La peste un an de la accident, ambii bărbaţi încă necesită îngrijiri de lungă durată.

De asemenea, şi şoferul Megan-ului a fost rănit, dar nu atât de grav. El a rămas, însă, cu o tulburare de stres post-traumatic, omului fiindu-i frică să se mai urce în maşină.

În urma analizării imaginilor susprinse de camera de bord, anchetatorii au concluzionat că românca circula cu peste 180 de kilometri/oră, deşi limita de viteză în zona respectivă era de 50 de kilometri/oră.

Mai mult, oamenii legii au observat că şoferiţa n-a schiţat nici cel mai mic gest să încetinească, pentru a evita coliziunea.

 

Închisoare cu suspendare şi 200 de ore de muncă în folosul comunităţii


Audiată de poliţişti la scurt timp după accident, românca le-a spus că nu avea mai mult de 100 de kimoetri/oră. Ea l-a acuzat pe şoferul Megan-ului că frânat brusc.

În urma accidentului, Mădălina Cristina Postolache a fost acuzată de vătămări gave prin concucere periculoasă a unui vehicul, iar în faţa instanţei şi-a recunoscut vinovăţia.

„Postolache a fost neglijentă și complet iresponsabilă. Era însărcinată în două luni, în momentul producerii acestui accident și avea, de asemenea, patru pasageri în mașină - doi dintre ei fiind copiii ei mici. Nu a avut absolut nicio atenție pentru ceilalți participanți la trafic, deoarece a condus periculos - ajungând la 180 km/h înainte de producerea acestei coliziuni”, a declarat procurorul de caz Anthea Heap, potrivit Observator.

Cu toate acestea, sentinţa primită, zilele trecute, de româncă este una blândă.

A fost condamnată la 200 ore în folosul comunității, 10 luni de închisoare cu suspendare și 3 ani fără drept de condus, fiind obligată ca după acest termen să dea din nou examen pentru obţinerea permisului auto.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel