Marea Britanie. O ROMÂNCĂ își caută DISPERATĂ băiatul: „Doamne, poate copilul nostru e mort. Vă rog, ajutați-mă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă a transmis un mesaj pe rețelele sociale în care cere disperată ajutor din partea românilor. 

Elena Radu spune că fiul ei, Mircea Ovidiu Radu, este de negăsit. Femeia povestește faptul că de 7 ani Mircea lucrează în Londra, însă din noiembrie 2018 a dat în patima alcoolului. După ce l-au dat afară din casă pe 28 iunie, Mircea a ajuns la spital, unde i-a pus o perfuzie și apoi a plecat pe străzi. De câteva zile, Elena nu mai știe nimic de fiul ei și cere disperată ajutorul românilor.

„Buna ziua! Suntem o familie disperată. Copilul meu RADU MIRCEA OVIDIU lucrează de 7 ani în Londra. Din noiembrie 2018 a început să bea. Este calificat schelist în Anglia. A fost un copil bun, ne-a ajutat și pe noi că suntem fff bonlavi. Soțul operat de cancer la gât comunicăm cu un laringofon eu am virusul C diabet și tensiune. Pe Ovidiu l-a dat afară din casă în data de 28 iunie 2019 l-au dus la spital, i-a pus o perfuzie și e pe strazi.

Trei zile după l-au mai văzut colegii din casa unde a stat. Era beat și distrus. Dacă are cineva suflet și se poate face ceva să-l caute cineva să-l scoată din starea în care e să nu moară pe străzi. E singurul nostru copil. A făcut Facultatea Alexandru Ion Cuza Iasi. Vorbește engleza perfect. Cred că și-a pierdut mințile.

Noi suntem ajunși două schelete. Aveam o relație fff bună cu el. Dat acum nu mai știm nimic de el. Tel închs. Adresa la care a stat este: 7Netherfield Road London. N12 8DP.

Doamne, suntem morți și poate Doamne ferește copilul nostru e mort. Vă rog ajutați-mă! Nu știu ce am scris că tremur toată”, a scris Elena Radu pe rețelele sociale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel